Firmele lui Filip şi Vîlceanu, prădate de aceiaşi hoţi

Cei 7 indivizi din Rovinari şi o tânără care luna trecută au fost reţinuţi şi arestaţi pentru că au fost implicaţi în mai multe furturi, dar şi într-o tâlhărie, au fost trimişi acum în judecată de către procurori, judecătorul Claudiu Emil Mărgulescu fiind nevoit să lucreze chiar şi pe 1 Mai pentru a decide cu privire la situaţia inculpaţilor.

Instanţa a menţinut arestul preventiv pentru cei trei pe care i-a arestat Tribunalul Gorj, Valentin Constantin Ionel Lazăr, Nelu Gabriel Vancea şi Vasile Ionuţ Logăscu fiind judecaţi pentru câte cinci infracţiuni de furt calificat, dar şi pentru implicarea într-o tâlhărie.

Ceilalţi cinci inculpaţi vor fi judecaţi sub control judiciar, ei trebuind să respecte mai multe interdicţii de la instanţă, printre care aceea de a se prezenta la judecătorul de cameră preliminară la orice solicitare, magistratul fiind şi cel care poate decide dacă vreunul dintre ei are sau nu permisiunea de a părăsi limita judeţului. Cei 8 rovinăreni care le-au dat serios de furcă în această primăvară poliţiştilor din oraş sunt acuzaţi că au dat mai multe spargeri, de unde au furat diverse bunuri.

Pe lista păgubiţilor se regăseşte SC Madofil Star SRL, „firma primarului din Rovinari”, aşa cum o ştie toată lumea, reprezentată legal de Leonora Filip, dar şi Remont SRL, reprezentată de liderul liberal Dan Vâlceanu. Alte trei firme, precum şi o grădiniţă din oraş se regăsesc pe lista celor care au avut necazuri din cauza hoţilor ce urmează să fie judecaţi în următoarele luni la Judecătoria Târgu Jiu. Prejudiciul pe care hoţii l-au creat victimelor lor este de ordinul zecilor de mii de lei, şansa ca măcar o parte din banii respectivi să fie recuperaţi pentru acoperirea pagubelor fiind minime.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: