Fiul judecătoarei Dafinescu părăsește arestul la domiciliu. Motivul!

Mihai Dafinescu, fiul unei judecătoare din Gorj care a omorât o femeie după ce s-a urcat băut la volan, a fost învoit de instanță pentru a se deplasa în București, pentru efectuarea unei operaţii oftalmologice. Tânărul de 27 de ani se află în arest la domiciliu.

„Menţine măsura arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpatul Dafinescu Mihai. Admite cererea formulată de inculpat. Încuviinţează părăsirea domiciliului, situat în oraşul Novaci,..., de către inculpatul Dafinescu Mihai începând cu data de 16.06.2022, ora 03:00 şi până la data de 17.06.2022, ora 17:00, în vederea deplasării în Bucureşti, pentru efectuarea unei operaţii oftalmologice din cadrul cabinetului AMA OPTIMEX şi la Hotel B7B Duo Caffe Băneasa din Bucureşti. Definitivă”, a decis, marți, Curtea de Apel Craiova.

Tragedia în urma căreia Dafinescu a omorât o femeie pe o stradă din oraşul Novaci s-a produs pe 19 august 2020. Tânărul a fugit de la locul accidentului și s-a predat la poliţie a doua zi dimineață, atunci când încă avea o alcoolemie de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Anul trecut, Dafinescu a fost condamnat în primă instanță la 4 ani, 6 luni și 20 zile de închisoare, pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, sentința fiind contestată cu apel.

Vizualizări: 4,235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: