Fiul judecătoarei din Novaci face Paștele în arest la domiciliu

Mihai Dafinescu, fiul președintei Judecătoriei Novaci, care a omorât o femeie cu mașina, va petrece sărbătorile de Paște în arest la domiciliu.

Judecătoria Craiova a decis ca tânărul de 26 de ani să fie pus în libertate, sub control judiciar, însă procurorii au contestat decizia. Marți, Tribunalul Dolj a menținut măsura arestului la domiciliu.

„Admite contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova şi inculpatul Dafinescu Mihai împotriva încheierii din data de 22.04.2021 pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Craiova în dosar nr. 9355/215/2021. Desfiinţează încheierea (...) şi rejudecând: Menţine măsura arestului la domiciliu luată faţă de inculpatul Dafinescu Mihai prin încheierea nr. 92/02.04.2021 a completului de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Dolj. Definitivă”, potrivit sentinței judecătorești.

Tânărul s-a urcat băut la volan și a ucis o femeie de 52 de ani, care se întorcea seara de la muncă, alături de fiul său, adolescent. Tragedia s-a petrecut anul trecut, pe 19 august.

Vizualizări: 1,590

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: