Fiul lui Caragea a dat bacul. Vezi ce alte persoane cunoscute au mai dat examen

Prin emoţiile examenului de bacalaureat au trecut ieri şi fiul şefului Poliţiei din Gorj, fiica primarului din Crasna sau Ion Mihai, zis Ministru. Dacă pentru primii doi candidaţi proba a fost una uşoară, pentru Ion Ministru a fost una tensionată.

Ionuţ Caragea, fiul şefului Inspectoratului de Poliţie Gorj Viorel Caragea, a ieşit printre primii de la proba scrisă de limbă şi literatură română, susţinută la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. Acesta a declarat că subiectele au fost uşoare. Ionuţ Caragea nu vrea să îmbrăţişeze cariera de poliţist, ci vrea să dea la Autovehicule, în Craiova.

Tot aici a susţinut examenul de bacalaureat şi Ana Maria Vamvu, fiica primarului din Crasna, care este colegă de clasă cu Ionuţ Caragea. Primarul Aurel Vamvu a aşteptat-o pe fiica sa ore în şir în curtea liceului, fiind foarte emoţionat. Ana Maria a ieşit printre ultimii candidaţi de la proba de literatura română, după ce şi-a verificat foarte bine lucrarea. „Notele de la acest examen sunt foarte importante la admiterea la facultate. A terminat Matematică-Informatică, fiind în clasă cu fiul domnului Caragea. Mai departe o să meargă la Facultatea de Litere, la Română-Franceză. Ea vrea în Bucureşti sau în Timişoara, dar eu vreau să meargă la Craiova pentru că este mai aproape de casă. Deşi este pe profil real, în ultima clipă s-a hotărât să meargă la Litere. Îi place franceza pentru că am fost de câteva ori în Franţa”, spune primarul Aurel Vamvu, care este la bază profesor de matematică.

TENIUNE

Prin emoţiile examenului de bacalaureat a trecut şi Ion Mihai, zis Minstru’, preşedintele Uniunii Romilor Creştini din România. Deşi a încercat să treacă de proba de limba şi literatura română, se pare că la cei 47 de ani ai săi,\ nu a reuşit. După ce a primit subiectele Ministru a făcut un puseu de tensiune şi a fost nevoit să părăsească sala de examen de la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Târgu Jiu. „Dă-l încolo de bacalaureat. Eu am făcut tensiune şi am plecat de la probă. Nu pot să vorbesc nimic. Acum sunt în urma crizei pe care am făcut-o”, a declarat acesta.

Galerie foto



Vizualizări: 305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: