Vezi cât câştigă Ponta dintr-un cabinet de avocatură închis

Victor Ponta nu s-a prezentat vineri la ANAF cu documentele cabinetului său de avocatură, pentru a fi verificată legalitatea veniturilor pe care le-a avut, dar şi-a trimis contabila, care este de fapt mama lui, Cornelia Naum. Aceasta a făcut presei declaraţii de natură să arunce noi suspiciuni asupra fiului său. Potrivit ziarului Adevărul, Naum a spus că Victor Ponta a suspendat activitatea cabinetului său de avocatură în 2008. Cum se explică atunci faptul că Ponta a realizat în 2009 venituri declarate de 66.700 RON din avocatură?

Cornelia Naum a spus despre cabinetul de avocatură Victor Ponta că are activitatea suspendată din 2008, pentru a explica astfel că fiul său nu se sustrage inspecţiei fiscale. „Cabinetul de avocatură şi-a suspendat activitatea în 2008, iar inspectorii fiscali nu l-au găsit (pe Victor Ponta) pentru că nu mai funcţiona acest cabinet acolo, şi nu pentru că s-ar fi sustras  de la verificări", a declarat pentru ,,Adevărul" Cornelia Naum.

În această ipoteză apar noi suspiciuni. În declaraţia de avere din 2010, în care sunt trecute veniturile aferente anului 2009, Victor Ponta a declarat că a câştigat de pe urma cabinetului de avocatură suma de 66.700 RON. Mai mult, la începutul acestui an, Ponta a transferat o maşină personală pe cabinetul de avocatură, semn că societatea este funcţională.

Vizualizări: 59

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: