Fiul senatorului Ion Ruşeţ a făcut accident

Alexandru Ruşeţ, fiul senatorului Ion Ruşeţ, a fost ieri implicat intr-un accident rutier pe raza localităţii Câlnic. Se pare că tânărul de doar 22 de ani a avut viteză, iar din această cauză nu a putut evita accidentul. Din fericire nu a avut răni grave.

Maşina condusă de fiul senatorului de Gorj, Ion Ruşeţ, o Skoda, se întorcea de la Motru spre Târgu Jiu, iar din cauza neatenţiei la volan şi a vitezei, acesta a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un gard. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au demarat cercetările pentru a afla care sunt cauzele care au condus la producerea accidentului. „Din primele cercetări rezultă faptul că tânărul de 22 de ani, nu a respectat viteza legală de circulaţie în localitate şi a ieşit de pe carosabil izbindu-se de un gard”, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Din fericire Alexandru Ruşeţ nu a suferit decât câteva răni superficiale, însă este în afara oricărui pericol. Acestuia i-au fost recoltate probele de sânge şi s-a stabilit că nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volanul maşinii.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: