A intrat cu Jeep-ul în casă şi a rănit un minor

Un bărbat a pierdut controlul volanului şi a intrat cu Jeep-ul în casa unei familii de etnie romă. Totul s-a întâmplat ieri în jurul prânzului în localitatea Bengeşti-Ciocadia. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările care au dus la producerea evenimentului rutier, mai ales că un tânăr de 15 ani, care dormea în casă a fost rănit.

Proprietarii locuinţei au intrat în panică. „Ăştia sunt nebuni, merg pe aici cu viteză. Dacă ne omora- A intrat cu maşina în casă unde dormea copilul ăla. A dărâmat zidul şi a aruncat patul în cealaltă parte a camerei. Aşa circulă ei cu viteză, cred a şi adormit la volan. Au maşini de fug repede. Să pună radare să le ia şi permisul şi maşină că nenorocesc oamenii”.

Poliţiştii ajunşi imediat la faţa locului au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările care au dus la producerea evenimentului rutier. „Ne-am deplasat la faţa locului şi din primele cercetări se pare că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra volanului şi s-a oprit într-o casă de pe marginea drumului. În urma impactului pe lângă pagube materiale a rezultat şi autorănirea conducătorului autoturismului precum şi a unui minor care se afla în locuinţă”, a declarat Petre Tudor, agent şef, Poliţia Oraşului Novaci.

Atât şoferul cât şi tânărul care se afla în locuinţă au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean cu multiple traumatisme „Am primit două persoane victimele unui eveniment rutier. Şoferul prezenta un traumatism toraco-abdominal şi cranio-cerebral, iar tânărul tot la fel un traumatism toraco-abdominal şi alt traumatisme uşoare.”, a declarat Alina Bumbaru, medic UPU.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: