Cinci nuntaşi au ajuns la spital

Cinci persoane care se aflau la o nuntă au ajuns în stare gravă la spital după ce au fost loviţi în plin de un autoturism. Conducătorul autoturismului susţine că oamenii erau pe partea carosabilă şi nu a putut face nimic pentru a-i evita, însă nu este confirmat de nuntaşi. Poliţiştii cercetează cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Patru persoane au ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, iar a cincia persoană, care a fost în stare critică, a fost transportată la Spitalul din Craiova. „Aici au venit patru victime în stare gravă cu traumatisme cranio-cerebrale, toraco-abdonimale, traumatisme cervicale, pot să vă spun că erau policontuzionaţi. Am reuşit să-i stabilizăm şi i-au dus la Secţie de Terapie Intensivă. Am înţeles de la medicii de la ambulanţă că a mai fost o victimă în stare critică, dar nu au mai adus-o aici la noi şi au plecat cu ea direct la Craiova”, a declarat Alina Bumbaru, medic UPU.

Şoferul autoturismului susţine că nu a putut face nimic pentru a evita nuntaşii, întrucât aceştia erau pe partea carosabilă. „Nu aveam viteză pentru că drumul era aglomerat şi este şi localitate, dar ei mi-au ieşit în faşă. Erau în mijlocul drumului. Nu am putut să-i evit“.

„I-a aruncat în sus ca-n filme“

Cei cinci au vârste cuprinse între 16 şi 31 de ani. Cei care au văzut ce s-a întâmplat povestesc cu groază. „Erau foarte mulţi aici pentru că am ieşit la joc şi numai ce se terminase melodia şi vroiam să intrăm în curte la cort. La un moment dat a venit o maşină cu viteză şi fără să claxoneze, să încerce să frâneze a intrat în oameni. Nici nu vă imaginaţi cum i-a aruncat în sus exact ca în filme. Oamenii au fost aruncaţi pur şi simplu în aer. Erau împrăştiaţi pe drum şi se văitau“, povesteşte un nuntaş. „Cred că avea peste 100 de kilometri la oră că altfel nu-mi explic cum a putut să-i nenorocească. Şoferul ăsta în loc să vadă ce fac victimele se certa cu o fată cu care era în maşină. Voia să o pună pe ea să ia vina asupra ei. Pe mine m-a lovit un pic la picior şi mi-a sărit adidasul, dar vă daţi seama ce sperietură am tras. Puteam să fie şi eu la fel de grav ca şi ceilalţi. Am avut noroc cu carul că am scăpat”, a adăugat acesta.

În timp ce lăutarii cântau, nuntaşii erau curioşi cum merg cercetările poliţiştilor ajunşi imediat la faţa locului pentru a stabili cauzele şi împrejurările care au dus la producerea evenimentului rutier, soldat cu rănirea gravă a cinci persoane.

Galerie foto


Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: