Violată sau nu de bătrânul de 73 de ani?

O tânără de 22 de ani a ajuns vineri seara la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean susţinând că un bătrân de 73 de ani a încercat să o violeze.  Bătrânul a fost şi el adus la spital de oamenii legii şi a declarat că el este de fapt victima, pentru că fata s-a năpustit asupra lui şi l-a bătut. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili exact ce s-a întâmplat între bătrân şi fată, undeva la periferia Târgu-Jiului.

Elena Popescu, tânăra de 22 de ani, îl ştia pe bătrân pentru că îi ducea zilnic lapte, lucru care vineri nu s-a întâmplat şi de aici a pornit totul. „Îl ştiam  pentru că îi duceam lapte zilnic. A vrut să mă violeze, a tras de mine să mă bage în tufe. M-a şi bătut cu picioarele, de abia am scăpat. M-a prins când am fost cu vacile”, povesteşte acestea.

 Bătrânul are însă o altă variantă.” Ea îmi aducea de vreo trei ani lapte pentru că am soţia bolnavă. Vineri nu a mai venit. M-am întâlnit cu ea şi am întreba-o de ce nu a mai venit cu laptele. Atunci a început să mă înjure, s-a năpustit asupra mea şi m-a bătut mi-a negrit ochii, mi-a spart buza, de abia am scăpat din mâinile ei. Are forţă în ea cred că a făcut vreun sport ceva. Nu am vrut să o violez că eram lângă drum. Ea m-a bătut. M-a lăsat plin de sânge. Păi mie îmi trebuie femei tinere ca ea, când am nevasta bolnavă acasă”, susţine Grigore Constantinescu.

Tatăl Elenei Popescu vrea să se facă dreptate şi va merge până în pânzele albe să demonstreze că fiica lui spune adevărul. ”Am găsit-o acolo în câmp pe lângă nişte tufe plină de sânge era ciufulită ca vai de ea. Mi-a zis că boşorogul ăsta a vrut să o violeze şi a bătut-o şi acum se dă tot el rănit. Păi nu era să stea cu mâinile în sân fata mea. S-a apărat de nenorocitul ăsta care vroia să o violeze. Am anunţat poliţia, dar ştiţi ce mi-au zis? Că nu e adevărat ce zice fata pentru că moşul nu mai poate. Dar o să depun plângere şi merg peste tot până se face dreptate”, a declarat Ion Ciortan.

Atât tânăra cât şi bătrânul au primit îngrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.” Am primit doi pacienţi, o tânără şi un bătrân. Fata prezintă traumatisme craniene şi abdominale şi a fost internată în Secţia de Chirurgie, iar bătrânul traumatisme craniene”, a declarat Liliana Crăciun, medic UPU.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabilii cu exactitate ce s-a întâmplat între bătrân şi tânără şi dacă se adeveresc acuzaţiile care cei doi şi le aduc unul altuia.

Galerie foto


Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: