Florescu: Imaginea mea nu e avariată din cauza lui Ion Călinoiu

Ion Călinoiu se crede în continuare preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Acesta participă la şedinţele de la Pandurii şi la diferite întâlniri la care se impune prezenţa reprezentantului Consiliului Judeţean. Cu toate acestea, Ciprian Florescu nu consideră că imaginea lui are de suferit. Ba mai mult, spune că îi va lua locul lui Ion Călinoiu şi în celelalte structuri de conducere în condiţiile în care lucrurile nu vor evolua în favoarea acestuia.

Ciprian Florescu nu pare deranjat de faptul că Ion Călinoiu se comportă în continuare ca preşedintele Consiliului Judeţean. Asta în condiţiile în care Călinoiu se consideră reprezentantul Consiliului Judeţean în AGA Pandurii şi participă la diferite întâlniri. „În acest moment, domnul Călinoiu nu mai reprezintă Consiliul Judeţean, dar dumnealui se luptă, în continuare, atât cât poate domnia lui, împreună cu primarul Florin Cârciumaru, în calitate de purtător al stindardului, până nu demult. Este omul care s-a implicat atent nu numai în problema Pandurilor, ci şi a echipelor de baschet şi handbal. Nu trebuie să-l căutăm la funcţii sau la nivel de reprezentare, este omul care s-a implicat în această problemă şi cu siguranţă va mai rămâne, indiferent de poziţia dumnealui acolo”, a declarat Ciprian Florescu, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.
Florescu consideră că imaginea lui nu are de suferit în condiţiile în care fostul preşedinte îi exercită atribuţiile. „Eu am pârghiile mele, căile mele de comunicare în ceea ce priveşte administrarea de la Clubul Pandurii. Domnul Călinoiu a avut pârghiile domniei sale, este foarte vocal şi în acest moment şi este foarte bine. Nu văd de ce imaginea mea să suporte avarii din cauza lui Ion Călinoiu. Suntem cu toţii de acord să tragem la aceeaşi căruţă, să facem front comun, indiferent în ce poziţie ne aflăm”, a precizat Florescu. Acesta susţine că îi va lua locul lui Ion Călinoiu şi în AGA Pandurii în condiţiile în care lucrurile nu vor evolua în favoarea lui Călinoiu. „Acum aşteptăm să vedem ce vine dinspre instanţă. Dacă lucrurile vor rămâne aşa cum sunt, vor apărea modificări inclusiv la reprezentarea Consiliului Judeţean la nivelul AGA Pandurii sau la alte structuri, unde Consiliul Judeţean este parte”, susţine Ciprian Florescu.

Vizualizări: 730

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: