Florescu şi Popescu luau bani când jucătorii erau neplătiţi

La plăcinte, înainte, la război, înapoi! Acesta pare să fie crezul asociaţilor clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Clubul abandonat încearcă acum să supravieţuiască în liga secundă, iar cei care au frâiele grupării dau vina chiar pe asociaţi pentru situaţia dezastruoasă în care se regăseşte.

Marin Condescu, fostul preşedinte al clubului de fotbal, este voluntar acum pe lângă Pandurii. Îi arată cu degetul pe şefi din administraţia locală care au fost alături de club când avea conturile doldora, iar acum, la un pas de faliment, nimeni nu se mai  interesează de soarta Pandurilor. Condescu a vorbit la Tele 3 despre contracte păguboase care au adus gruparea de fotbal în prăpastie. Unul dintre ele ar fi cel cu fostul preşedinte Narcis Răducan.

„Narcis Răducan a luat într-un an şi o lună 17 miliarde de lei de la Pandurii în condiţiile în care în august, pentru neplata jucătorilor conform manualului de licenţă, clubului i s-au luat trei puncte, iar  toţi cei din administraţie, inclusiv Ciprian Florescu şi cu Aurel Popescu, şi-au luat indemnizaţii de conducere, iar jucătorii şi angajaţii erau neplătiţi de şapte luni”, a declarat Condescu.

Chiar viceprimarul Aurel Popescu şi actualul prefect Ciprian Florescu, în trecut, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, figurau pe statele de plată la Pandurii. Aceştia încasau cotizaţie pentru că erau în Consiliul de Administraţie al clubului. „În doi ani de zile, Aurel Popescu şi Ciprian Florescu au ridicat 480 de milioane (n.r. lei vechi) din club, ca indemnizaţii, în condiţiile în care jucătorii şi angajaţii clubului erau neplătiţi. Tot atunci, l-am pierdut pe Dan Nistor, jucător dat de mine la Evian pe 800 de mii de euro, care a plecat la Dinamo liber de contract pentru că nu era plătit de şapte luni de zile şi este şi la masa credală”, a mai explicat Marin Condescu.

Vizualizări: 5,648

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: