Mansour, supărat pe antrenorul de la Pandurii

Atacantul senegalez care s-a antrenat câteva zile cu Pandurii, dar nu a semnat cu clubul, este supărat pe antrenorul Adrian Bogoi, care a spus despre el în presa locală că a venit accidentat. „Ştiţi cum sunt oamenii, oamenii vorbesc aiurea. Am plecat de la Şirineasa, m-au chemat cei de la Pandurii. Am venit, am făcut pregătirea cu ei. La antrenament m-a lovit un jucător pe gleznă. Am stat două zile fără să mă antrenez, dar, în rest, m-am pregătit”, a spus Mansour pentru liga2.ro.

Senegalezul îl acuză pe Bogoi de lipsă de respect. „Domnul antrenor a declarat ce a dorit. Eu am vorbit cu el personal şi mi-a spus că nu a dat acele declaraţii, că ziariştii ar fi scris altceva. Eu am vorbit apoi cu acel ziarist şi a spus că aşa i-a spus Bogoi. E lipsă de respect. Dacă eu am venit şi m-am antrenat aproape trei săptămâni cu ei fără să semnez un contract, nu am nicio problemă cu ei. La altă echipă care m-a vrut, am semnat imediat”, a punctat Mansour, ajuns la Ripensia Timişoara.

Declaraţia a fost făcută de Bogoi unui jurnalist de la Accent TV. „Mansour este în programul nostru, din păcate nu s-a antrenat deloc. Este accidentat şi aşteptăm să parcurgă câteva zile de antrenament ca să vedem cum se prezintă, în primul rând, din punct de vedere fizic. Abia după aceea vom lua o hotărâre în cazul lui. Eu îmi doresc la echipă jucători pe anumite posturi. Desigur, avem nevoie de atacanţi, dar nu pot să mă exprim în momentul de faţă pentru că el nu s-a antrenat. Nu ştiu ce potenţial are”, a fost declaraţia lui Bogoi. (A.A.)

Vizualizări: 1,062

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: