Florin Popete caută viitorii fotbalişti

Fostul panduri Florin Popete, acum antrenor la centrul de juniori al clubului, caută copii talentaţi pentru a forma viitori fotbalişti. Clubul Pandurii a anunţat că antrenorul va organiza în perioada următoare selecţii pentru micuţi fotbalişti născuţi în anii 2014, 2015 şi 2016.

Clubul Pandurii a anunţat organizarea unor selecţii pentru formare unor noi grupe de copii la care pot participa copiii născuţi în anii 2014, 2015 şi 2016. „Grupa se va forma după o perioadă de selecţie, antrenamentele urmând să se desfăşoare pe terenul sintetic din Complexul Sportiv Municipal, la sală sau pe teren acoperit cu balon pe perioada de iarnă. Pentru detalii suplimentare şi pentru înscrieri la selecţie se poate apela numărul de telefon 0766 480 488. Selecţia va fi realizată de antrenorul Florin Popete, cel care va şi conduce antrenamentele”, au anunţat oficial cei de la Pandurii, acolo unde mai antrenează micuţi fotbalişti şi antrenorii Mario Găman, Bobi Staicu, Alin Poenaru, Constantin Frimu sau Florin Bejinaru.

Florin Popete a antrenat sezoanele trecute o grupă de juniori republicani de la Pandurii, acum acesta reprofilându-se pe grupe de copii fiind unul dintre antrenoriicu Licenţă A UEFA. Popete este unul dintre jucătorii care au contribuit la promovarea în Liga 1 a echipei Pandurii, alături de alţi foşti jucători care au ajuns între timp antrenori la grupele de copii şi juniori sau la prima echipă, precum Găman, Bejinaru sau Cristi Popescu.

Vizualizări: 2,062

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: