Noua generaţie de luptători a CSM participă la Naţionale

Cei mai mici dintre luptătorii care se pregătesc la CSM Târgu Jiu vor participa la Campionatului Național de Juniori IV de la Târgu Mureş. Amelian Istrătescu, Yanis Peciuc şi Nicolae Curcă sunt sportivii care reprezintă CSM Târgu Jiu la competiţia din Ardeal.

Cei mai mici luptători legitimaţi la CSM Târgu Jiu se vor întrece, în perioada 8-10 octombrie, la Târgu Mureș, în cadrul finalei Campionatului Național rezervat juniorilor IV, a informat oficial CSM Târgu Jiu. Cei trei sportivi, pregătiţi de antrenorul Mădălin Gorjanu, sunt Amelian Istrătescu, Yanis Peciuc şi Nicolae Curcă.

Pentru tinerii luptători gorjeni este primul turneu oficial pe saltea după ce în vară au mai luptat la competiţii oficiale pe nisip. Competiţia este rezervată sportivilor cu vârsta cuprinsă între 12-13 ani, dar şi luptătorilor din grupa de vârstă 9-11 ani, care vor intra în concursul național pentru juniori mici.

Secţia de lupte a CSM Târgu Jiu este reprezentată la competiţia din Ardeal de Amelian Istrătescu, la categoria 72 de kg, Yanis Peciuc la categoria 35 de kg şi Nicolae Curcă la 53 de kg. Mădălin Gorjanu speră ca elevii săi, care sunt la primul turneul oficial pe saltea, să treacă peste emoţiile inerente debutului într-o astfel de competiţie şi să pună în practică ceea ce au lucrat la antrenamente.

„Este primul turneu oficial pe saltea pentru cei trei sportivi. Sunt trei copii minunaţi care vin zilnic la antrenamente şi muncesc din greu. Acum aştept să vedem exact unde suntem ca nivel de pregătire. Este un test al adevărului pentru ei şi îmi doresc extrem de mult să îşi învingă emoţiile şi să aibă evoluţii bune”, a spus antrenorul celor trei sportivi.

Meciurile din cadrul Campionatul Național rezervat juniorilor IV vor avea loc în Sala Sporturilor “Pongracz Antal” din Târgu Mureş, fiind organizate de Federației Române de Lupte.

Vizualizări: 415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: