Un fost pandur este secundul lui Stoican la FCU Craiova

Flavius Stoican este noul antrenor al celor de la FCU Craiova şi are misiunea de a schimba fața nou-promovatei încă de la primul joc, cu UTA, la Arad. Fost antrenor la Pandurii, Stoican a ales ca antrenor secund un fost jucător de la echipa din Târgu Jiu.

Flavius Stoican este noul antrenor al lui FCU Craiova unde va avea ca secund un fost jucător al echipei Pandurii. Cele două părți au pus la punct detaliile contractului prin intermediul avocaților iar miercuri Stoican a ajuns în Bănie, unde și-a pus semnătura pe contract.

Fost antrenor la Pandurii, Stoican vine în Bănie alături de bunul său prieten Bobi Verdeș, cel care va ocupa funcția de „secund”, fostul atacant de la Pandurii din perioada promovării în Liga 1, fiind un fan declarat al lui FCU Craiova.

Flavius Stoican e liber de contract după ce s-a despărțit de ACS Viitorul Târgu Jiu, iar mutarea la Craiova i-ar relansa complet cariera. În ultimii ani, olteanul a pregătit echipe din liga secundă, după ce în trecut a avut aventuri în Liga 1 la Pandurii, la Dinamo și una la Poli Iași.

Ultima experiență a lui Stoican a fost una pozitivă, la ACS Viitorul Târgu Jiu. Tehnicianul a revitalizat echipa și a dus-o până în semifinalele Cupei României. Pe banca lui Poli Iași, ultima echipă din Liga 1 antrenată  de acesta, Stoican a izbutit să-i ducă pe moldoveni în play-off.

Vizualizări: 1,659

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: