A revenit la antrenamentele Craiovei după un an jumătate

Atacantul Mihai Roman a revenit la antrenamentele Universităţii Craiova, după mai mult de 20 de luni de la ultima sa apariţie în tricoul alb-albastru. Atacantul care a jucat şi la Pandurii a avut probleme serioase la inimă  suferind inclusiv o intervenţie chirurgicală din această cauză.

Atacantul de 29 de ani a jucat ultima dată într-un meci pe 24 ianuarie 2020, în amicalul din Antalya, Universitatea Craiova – Karvina, scor 3-1, în care atacantul oltean a şi marcat un gol. Ultima partidă oficială în care a evoluat Mihai Roman a fost pe 14 decembrie 2019, Universitatea Craiova – FC Voluntari, scor 2-1.

Acum acesta spune că se simte bine şi se poate antrena din nou. „A fost OK, mă simt bine din toate punctele de vedere, sunt foarte bucuros că am revenit la antrenamente alături de prima echipă, mi-au lipsit antrenamentele cu băieţii. A fost o perioadă destul de grea pentru mine, dar e bine că s-a terminat şi astăzi am reuşit să fac pregătirea în regim normal. Am crezut tot timpul că pot reveni, am crezut în mine şi în Dumnezeu, deşi multă lume nu mai credea. În fiecare seară visam că mă voi întoarce pe teren şi acest foc din mine, că nu am arătat tot ce pot în fotbal, m-a motivat, m-a făcut să nu-mi pierd speranţa. Simţeam că nu e nimic grav. Familia m-a susţinut, prietenii, am mai avut şi diverse activităţii, am fost vicecampion naţional la padbol, m-au ţinut în priză aceste competiţii, am mai jucat şi nişte amicale cu arbitri din Craiova, am reuşit să am repere pe teren mare. Pe termen scurt, îmi doresc să revin la capacitatea fizică ideală pentru a-mi ajuta echipa. Pe termen lung, îmi doresc să ies campion cu Universitatea Craiova, îmi lipseşte un acest trofeu” a declarat Mihai Roman, după primul antrenament sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf.

Vizualizări: 677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: