Florin Prunea, condamnat la închisoare, cu amânarea aplicării

Managerul general al celor de la Dinamo, Florin Prunea, a fost condamnat la închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, a informat Pro Sport. Sancţiunea a fost aplicată pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Florin Prunea a fost condamnat la 9 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București. Jurnaliștii de la newsweek.ro au dezvăluit faptul că managerul general al lui Dinamo a fost condamnat pentru infracțiunea de conducere sub influența băuturilor alcoolice. Conform rechizitoriului prezentat de procuror, Prunea a condus în noaptea de 17 decembrie 2018, ora 2:00, un autoturism Mercedes Benz pe o stradă din București.

Florin Prunea și-a recunoscut fapta în  faţa instanţei, iar judecătorul a decis ca oficialul dinamovist să primească o pedeapsă cu suspendare. A contat și faptul că fostul internațional nu are antecedente penale, iar în ultimii cinci ani nu a săvârșit abateri grave la regimul circulației rutiere. ”Instanța apreciază că fapta săvârșită reprezintă un derapaj izolat în comportamentul inculpatului și reține că inculpatul a fost sportiv de performanță, decorat în semn de apreciere pentru activitatea fotbalistică de Președintele României”, se arată în decizia judecătorului publicată de Fanatik. Aceaeşi sursă l-a contactat pe Florin Prunea cu privire la acest caz, însă oficialul dinamovist a negat.  “Nu este adevărat că am fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare. Cum să îmi dea 9 luni pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Nu este nimic adevărat”, a reacţionat Prunea.

Vizualizări: 1,907

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: