Flvius Stoican, dorit de o echipă din Liga 1

Antrenorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu este dorit pe banca tehnică a celor de la Poli Iaşi. Flavius Stoican a lăsat în urmă la Iaşi numai lucruri bune şi conducerea de atunci a echipei nu a uitat performanţele sale şi l-ar dori din nou pe banca echipei.

Vicepreședintele Comitetului Director al Politehnicii Iași, Adrian Ambrosie, fost preşedinte la club când Stoican a antrenat Poli,   este cel care doreşte revenirea la Iaşi a lui Flavius Stoican. Acesta a declarat că nu va reveni ca preşedinte la Poli Iași dar că preferă să ajute echipa din postura de membru fondator și din cea de vicepreședinte al Comitetului Director. Acesta spune însă că antrenorul Daniel Pancu (care și-a reziliat între timp contractul) și președintele Ciprian Paraschiv ar trebui să facă un pas în spate.

Ambrosie a mai spus că nu vrea să revină în funcția de președinte, deși ar merita, după ce a dus echipa în play-off împreună cu Flavius Stoican. „Dacă ar fi să se ia după meritocrație, cred că aș fi îndreptățit să vin să fac ordine la club ca președinte executiv, împreună cu Flavius Stoican, pentru că am avut cele mai bune rezultate. În plus, eu nu am fost îndepărtat din cauza acelui subiect Becali. Pentru că dânsul a spus chiar că a glumit. Doi la mână, niciodată de când Flavius Stoican a încheiat contractul cu Poli Iași eu nu am vorbit cu el ca să revină la Iași. Deși dacă ne luăm după rezultate ar fi cel mai nimerit, pentru că a dus echipa în play-off”, a spus Ambrosie care insistă ca Flavius Stoican să revină pe banca echipei.
Contactat de ProSport, antrenorul Flavius  Stoican a spus că nu a fost contactat de niciun oficial al echipei ieșene și că nu vrea să-i ia locul lui Daniel Pancu. Între timp însă Pancu a plecat din Copou iar răspunsul lui Stoican a venit înainte de plecarea lui Pancone și înainte ca acesta  să primească un telefon din partea vreunului oficial din Copou.

Vizualizări: 601

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: