Cojocaru: Se vede că suntem o echipă şi avem altă faţă

Pandurii Târgu Jiu se apropie de o săptămână de pregătire centralizată în cantonamentul de la Timişoara. Antrenorul Călin Cojocaru este optimist după această primă parte a pregătirii şi spune că echipa este mai omogenă şi arată deja mult mai bine decât vara trecută.

Pandurii Târgu Jiu a trecut cu bine primul test amical din stagiul de pregătire de la Timişoara şi deja conducerea îşi pune mari speranţe în redresarea acesteia în partea a doua a acestui sezon. „Echipa se află în cantonament la Timişoara şi pregăteşte acolo reluarea campionatului Ligii 2. Sperăm noi să fie o pregătire reuşită şi omogenitatea lotului dar şi pregătirea pe care o facem centralizat să aducă şi rezultate mai bune pentru Pandurii. Sper să ieşim din situaţia dificilă în care ne aflăm acum şi să putem să ne batem cu şanse reale pentru rămânerea în Liga 2, în momentul în care vom intra în play-out”, a spus directorul sportiv al gorjenilor, Camilian Floroiu referindu-se la obiectivul acestui sezon, salvarea de la retrogradare.

În ceea ce îl priveşte pe antrenorul Călin Cojocaru, singura nemulțumire a sa a fost că echipa a primit gol la primul amical din acest stagiu. „Sunt mulţumit, mai ales că venim după două zile în care am încărcat foarte mult, m-a interesat foarte mult efortul fizic şi ne-am mişcat bine, incomparabil mai bine faţă de perioada precedentă când ne-am adunat în vară. Se vede acum că suntem o echipă şi avem altă faţă”, a spus tehnicianul la Accent Tv.

Pandurii va susţine un alt joc amical sâmbătă, de la ora 11.00, cu Ripensia Timişoara. Până atunci Pandurii vor continua antrenamentele fizice la sala de forţă dar şi cele tehnico-tactice efectuate pe un teren din Timişoara.

Vizualizări: 569

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: