Focuri de armă pe Dealul Bujorăscu

La data de 18.08.2014, ora 23:10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Motru l-au identificat pe B.Z. în vârstă de 45 ani în timp ce conducea pe D.N. 67-Ploştina, autoturismul proprietate personală, în care transporta o armă de vânătoare, 12 cartuşe, 2 cuţite de vânătoare şi 2 lanterne .

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, se pare că B.Z. este deţinător de permis de armă, iar arma identificată în autoturism aparţine lui C.N., de 50 ani, din comuna Cătunele, de asemenea deţinător permis de armă .

Astfel, s-a stabilit că B.Z. a împrumutat arma de la C.N. cu scopul de a o verifica în scopul cumpărării, motiv pentru care s-a deplasat în dealul Bujorăscu unde a executat foc neautorizat.  S-a luat măsura ridicării armei de vânătoare, a celor 20 cartuşe, 2 cuţite, 2 lanterne precum şi a permiselor de armă a celor doi. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi uzul de armă fără drept.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: