Fometescu, director la APM Gorj

Gheorghe Fometescu, fostul director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, nu se grăbeşte să revină pe funcţia de director deşi are hotărâre judecătorească. Acesta a ţinut să precizeze că poate reveni în orice moment dar că nu se grăbeşte cu atât mai mult cu cât salariu îi merge la fel.

ALTE ŞTIRI PE SCURT

Pe jos la şcoală

Elevii din Baia de Fier vor parcurge chiar şi cinci kilometri pe jos pentru a veni la şcoală în condiţiile în care primăria nu dispune de niciun mijloc de transport pentru a-i aduce. Singurul microbuz cu care era dotată şcoala nu este funcţional din cauza a două piese lipsă care nu se găsesc.

Începe Festivalul European de Jurnalism

Peste 500 de jurnalişti din ţară şi de peste hotare sunt aşteptaţi la Festivalul European de Jurnalism care se desfăşoară la Târgu Jiu în perioada 9-12 septembrie. Evenimentul este organizat de Asociaţia Eurolife şi Comisia Naţională a României pentru UNESCO. Jurnaliştii vor participa începând de astăzi la o serie de workshop-uri, dezbateri, seminarii şi conferinţe pe teme de actualitate. Manifestările vor avea loc la Muzeul de Artă din Târgu Jiu. (D.M.)

Deţinuţii merg la şcoală

Anul şcolar 2010-2011 va începe luni şi pentru deţinuţii Penitenciarului Târgu Jiu. Aproximativ 70 de persoane private de libertate vor fi elevi în clasele I-VIII. Dacă până acum în unitatea de detenţie se organizau doar cursurile claselor I-IV, din acest an şcolar se vor desfăşura şi cursuri pentru clasele V-VIII. Deţinuţii vor fi şcoliţi de către profesorii Şcolii Gimnaziale “Gheorghe Tătărăscu”. (D.M.)

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: