Fost antrenor de la Pandurii, în locul lui Rednic la Dinamo

În cursul zilei de marți Dinamo a anunțat demiterea lui Mircea Rednic și numirea lui Flavius Stoican în funcția de antrenor principal. Fost antrenor de la Pandurii Târgu Jiu şi apoi la ACS Viitorul Târgu Jiu, Stoican revine la Dinamo pentru a treia oară.

După doar două luni petrecute la Dinamo în acest mandat, Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo, deși conducerea anunțase, prin vocea adminstratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu, că Mircea Rednic are mână liberă la echipa din „Ștefan cel Mare”. Dinamo a emis un comunicat prin care a anunțat despărțirea de antrenorul Mircea Rednic și numirea lui Flavius Stoican în fruntea băncii tehnice din „Ștefan cel Mare”. „Contractul de activitate sportivă încheiat între clubul DINAMO 1948 S.A., (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement) și Domnul Mircea Rednic și-a încetat efectele cu efect imediat azi, 21 Decembrie 2021. Începând de mâine, 22 Decembrie 2021, calitatea de antrenor principal al DINAMO 1948 S.A. – în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement, va fi preluată de Domnul Flavius Stoican”, se arată în comunicatul publicat de către Dinamo pe Facebook.

Cei de la Dinamo au încredere în Flavius Stoican, fiind fost antrenor dar și jucător la Dinamo, și consideră că acesta va aduce un plus în vestiarul „câinilor”, în special în ceea ce privește atitudinea jucătorilor.

Vizualizări: 655

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: