Patru antrenori au pregătit ACS Viitorul Târgu Jiu în 16 etape

ACS Viitorul Târgu Jiu este echipa din Liga 2 care a schimbat cei mai mulţi antrenori în prima parte a campionatului. Nu mai puţin de patru antrenori principali au condus echipa în sezonul început în vara anului 2021, cel mai longeviv fiind Cristian Lupuţ.

ACS Viitorul Târgu Jiu este echipa din Liga 2 care a avut patru antrenori principali pe bancă în cele 16 meciuri care au trecut din acest sezon de Liga 2.  Din acest punct de vedere echipa nu a avut deloc stabilitate pe banca tehnică fapt ce a derutat mult tinerii fotbalişti din lot.

Jucătorii l-au avut pe banca tehnică în primele șapte etape pe Cristian Lupuț, interval în care echipa a izbutit doar trei puncte, din trei remize, bilanț care a plasat-o pe locul 16. Eșecul de la U Cluj i-a fost fatal antrenorului orădean, care a fost înlocuit cu Eugen Trică.

În mandatul craioveanului, ACS Viitorul a bifat trei victorii, două egaluri și o înfrângere, la Miercurea Ciuc, chiar la ultimul joc al lui Trică pe banca echipei. Acesta a lăsat echipa pe locul 14 în Liga 2 și a dat curs ofertei din Liga 1, de la FC U Craiova, echipă pe care o promovase, dar la care nu a continuat apoi.

În etapa a 14-a, echipa gorjeană a fost condusă de ”secundul” foştilor antrenori Alexandru Ciobanu, pe care conducerea nu-l anunțase ca interimar, ci îi dăduse de înțeles că îi va da credit ca antrenor principal, cel puțin până în iarnă, după cum însuși gălățeanul declarase la vremea respectivă. După doar un joc însă, câștigat cu 2-0 la Călărași, Ciobanu a fost înlocuit cu Octavian Benga și a revenit pe postul de antrenor secund.

Bilanțul ultimului antrenor care a pregătit ACS Viitorul a fost de o victorie, la limită, cu modesta Dacia Unirea Brăila, și o înfrângere la Slobozia, 0-2 cu Unirea. Fără rezultate spectaculoase în prima parte a sezonului, ACS Viitorul a intrat în iarnă de pe locul 15 al Ligii 2, având 20 de puncte.

Galerie foto




Vizualizări: 323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: