Universitatea Craiova își vinde liderul

Laurențiu Reghecampf e gata să renunțe la o serie de jucători ai Universității Craiova în această iarnă. Pe listă se alătură și Dan Nistor, pe care însă oltenii vor să obțină și o sumă de bani.

Dacă majoritatea jucătorilor de care se vor descotorosi oltenii vor pleca gratis, nu același lucru se întâmplă și cu mijlocașul central Dan Nistor. Mihai Rotaru se gândește să-l vândă pe Nistor, dacă va exista o ofertă, deoarece fotbalistul intră în ultimele 6 luni de contract, a informat Pro Sport. Astfel, oltenii vor să-și scoată măcar o parte din investiția făcută în transferul lui Dan Nistor în ianuarie 2020. Atunci, mijlocașul a primit 120.000 de euro la semnătură, clubul Dinamo a încasat 275.000 de euro în schimbul transferului, iar salariul lunar al lui Nistor a fost de 14.000 de euro.

Dan Nistor a fost titular în cele 21 de partide jucate în acest sezon pentru Universitatea Craiova și a reușit 3 goluri. În acest moment, 1.200.000 de euro e cota de piață a lui Dan Nistor, potrivit transfermarkt.de.

Vizualizări: 4,728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: