Junioare de la CSM Târgu Jiu, convocate la selecţie pentru Campionatul European

Echipa de baschet junioare Under 18 ani a CSM Târgu Jiu se poate mândri cu rezultatele bune din acest sezon dar are şi alte motive de bucurie la final de an. Patru dintre componentele lotului pregătit de antrenorul Toma Popescu au fost convocate la o acţiune de selecţie a federaţiei.

Junioarele Under 18 ani de la echipa de baschet junioare a CSM Târgu Jiu au încheiat anul pe locul doi în grupă după un parcurs foarte bun la tirnerele programate în acest an. Pe lângă rezultatele bune, junioarele au fost remarcate şi urmează ca unele dintre ele să ia parte la o acţiune de selecţie a federaţiei.

Patru dintre baschetbalistele din lotul CSM Târgu Jiu vor participa la un turneu de baschet 3×3, ce are loc la Izvorani.

Turneul urmărește selectarea celor mai buni sportivi pentru Campionatul European de baschet feminin 3×3, ce va avea loc anul viitor, în vară. Stefania Ardereanu, Teodora Ţîrcă, Casiana Spineanu şi Ştefania Buju sunt jucătoarele care vor reprezenta CSM Târgu Jiu la turneul de la Izvorani.

Antrenorul junioarelor a precizat că pentru restul componentelor lotului a început vacanţa dar pentru jucătoarele care ia parte la acest turneu nu. „Pentru patru dintre componentele echipei noastre vacanţa încă nu a venit pentru că Stefania Ardereanu, Teodora Ţîrcă, Casiana Spineanu şi Ştefania Buju, participă la turneul 3×3 pentru sportivi născuți 2005 de la Izvorani, turneu care urmărește selectarea celor mai bune jucătoare pentru Campionatul European de baschet feminin 3×3, ce va avea loc anul viitor”, a explicat Toma Popescu, antrenor al echipei de baschet feminin  U 18 a CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: