CSM Târgu Jiu a părăsit Cupa României

CSM Târgu Jiu a pierdut meciul restanță din prima fază a Cupei României, cu CSO Voluntari, scor 78-86. Meciul s-a disputat luni şi a fost ultimul joc oficial programat în acest an pentru echipa de baschet masculin a clubului primăriei.

Meciul din Cupa României cu CSO Voluntari era un joc restanţă din prima fază a competiţiei şi s-a disputat luni, 20 decembrie, cu începere de la ora 17.00. Meciul retur nu a putut fi disputat conform programării inițiale, pe 28 septembrie, întrucât calendarul Cupei României s-a suprapus cu turneul de calificare FIBA Europe Cup în cadrul căruia a fost angrenată echipa CSO Voluntari. Astfel, meciul retur dintre CSO Voluntari și CSM Târgu Jiu, contând pentru faza inaugurală a Cupei României a fost amânat pentru data de 20 decembrie.

În meciul din prima manşă echipa din Ilfov s-a impus cu scorul de 92-66 iar gorjenii nu îşi făceau prea mari speranţe că vor putea să întoarcă acest rezultat.. Dacă în tur diferenţa a fost una destul de mare în favoarea ilfovenilor, de această dată însă meciul a fost mult mai echilibrat. CSO Voluntari s-a impus la doar opt puncte diferenţă, 86-78, pe sferturi 24-21, 25-15, 20-18, 17-24. A fost un meci în care Jordanco Davitkov a rulat tot lotul avut la dispoziţie şi a dat minute bune unor jucători care au evoluat mai puţin în partidele de campionat.

Returul cu echipa din Voluntari, deținătoarea trofeului Cupa României, a fost ultimul meci al formaţiei noastre din acest an. Baschetbaliştii nu vor avea însă parte de vacanţă ci doar de câteva zile libere pentru că pe data de 4 ianuarie au programat primul joc oficial din noul an.

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: