Vor să încheie campionatul în primele patru echipe din țără

Miercuri se dă startul  la Turneul Final al Campionatului Național U14 Feminin, ediția 2022-2023, care se va desfășura la Alexandria, în perioada 1-5 martie. Calificată la Turneul Final, echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu, pregătită de Laurenţiu Răuţ, merge cu gânduri mari la Alexandria.

Junioarele de la Târgu Jiu se confruntă la Alexandria cu cele mai bune 8 echipe din ţără la această categorie de vârstă iar gorjencele vor să încheie campionatul în primele patru echipe din țără! ”Vom merge la Alexandria cu mare încredere în forțele noastre. Ne dorim să ne îndeplinim obiectivul propus, acela de a accede în primele patru echipe din țară. Fetele sunt pregătite și foarte motivate”, a declarat antrenorul Laurențiu Răuț, înainte de plecare spre Alexandria pentru csmtargujiu.ro.

La Turneul Final de la Alexandria, CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa 2A, alături de CS Olimpia București, CSS Sibiu și ACS Dan Dacian București iar în Grupa 1A au fost repartizate echipele: CSS Alexandria, gazda turneului, ACS Rookies Oradea, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și ACS Smart Basketball Team Cluj-Napoca. „Tinerele noastre baschetbalistele vor deschide seria meciurilor de la Turneul Final pe 1 martie, cu un meci împotriva bucureștencelor de la CS Olimpia. Pe 2 martie, CSM Târgu Jiu va juca cu CSS Sibiu, iar in ultimul meci din grupă, pe 3 martie, gorjencele întâlnesc o altă reprezentantă a capitalei, ACS Dan Dacian București”, a mai informat clubul primăriei.

După performanța de anul trecut, când echipa de U13 a CSM Târgu Jiu a obținut locul 5 la nivel național, anul acesta, fetele lui Laurențiu Răuț, avansate în campionatul U14,  vor să încheie competiția în primele patru din țără!

PROGRAM MECIURI CSM TÂRGU JIU

TURNEUL FINAL

GRUPA 2A

Alexandria, Sala Sporturilor

Miercuri, 1 martie 2023, Ora 12.00

CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București

Joi, 2 martie 2023, Ora 10.00

CSM Târgu Jiu – CSS Sibiu

Vineri, 3 martie 2023, Ora 10.00

Vizualizări: 442

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: