Fost viceprimar acuzat că face nuntă în curtea şcolii

Situaţie fără precedent în comuna Padeş. Un cetăţean a sesizat faptul că fostul viceprimar al localităţii, Ion Băloi, intenţionează să organizeze nunta fiului său în curtea şcolii din satul Călugăreni.

Cetăţeanul a sunat la redacţia Pandurul revoltat fiind de faptul că autorităţile locale şi conducerea şcolii îngăduie astfel de evenimente într-o locaţie în care ar trebui să se înveţe carte. Potrivit cetăţeanului, nunta este programată sâmbătă, 2 mai, cortul urmând să fie instalat chiar în curtea şcolii. “Nunta urmează să se desfăşoare chiar în curtea şcolii din Călugăreni, nu în timpul orelor de curs că este sâmbăta, dar tot nu mi se pare normal să i se permită aşa ceva. Este vorba de fostul vice, Ion Băloi, cel care are de gând să candideze din nou în 2016 pentru primar sau viceprimar. Îşi însoară băiatul şi va pune cortul în curtea şcolii, iar sălile de clasă şi anexele vor fi folosite pe post de depozit. Acolo va depozita băuturile, sucul, mâncarea, iar copiii se vor duce la şcoală luni. Aşa ceva nu trebuie să se întâmple”, a spus bărbatul din satul Călugăreni.

Cetăţeanul mai are o nemulţumire legată de faptul că toţi mesenii îşi vor face nevoile în grupul sanitar al şcolii. “Primăria sau conducerea şcolii nu trebuia să accepte una ca asta. Omul lucrează în primărie la Registrul Agricol şi de aia i s-a permis, că dacă era vorba de un cetăţean oarecare nu-i dădea nimeni voie”, a declarat bărbatul.

Nemulţumirea cetăţeanului este atât de mare încât spune că va sesiza chiar şi Inspectoratul Şcolar Judeţean cu privire la acest aspect. “În perioada următoare voi face o sesizare scrisă către ISJ Gorj ca să vadă şi ei ce lucruri sunt permise în unităţile în care învaţă copiii”, a spus cetăţeanul. Primarul Mihăiţă Troacă şi directorul şcolii din Padeş, Constantin Pora, nu au putut fi contactaţi telefonic pentru un punct de vedere cu privire la acest aspect.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: