Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Foştii proprietari nu vor mai putea primi bani în contul titlurilor de despăgubire, ci acţiuni la FP

Foştii proprietari deposedaţi în mod abuziv în timpul regimului comunist nu vor mai primi în următorii doi ani bani în contul titlurilor de despăgubire, acestea urmând să fie convertite în acţiuni la Fondului Proprietatea (FP), potrivit unui proiect de ordonanţă de urgenţă.

Persoanele ale căror imobile au fost naţionalizate sunt în prezent îndreptăţite să obţină despăgubiri băneşti în numerar, în limita sumei de 500.000 lei, iar dacă despăgubirea cuvenită depăşeşte acest cuantum, să primească acţiuni la Fondul Proprietatea.

"Prin acest proiect de ordonanţă de urgenţă se suspendă pentru o perioadă de doi ani emiterea titlurilor de plată, valorificarea titlurilor de despagubire emise de Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor urmând a se realiza doar prin conversia în acţiuni la Fondul Proprietatea corespunzator opţiunii formulate", se arată în nota de fundamentare a proiectului.

Detalii aici.

Vizualizări: 74

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: