Fostul afacerist Lupescu a rămas fără apartament!

Un împrumut de 70.000 de lei, făcut cu vreo șapte ani în urmă de fostul om de afaceri Constantin Lupescu, l-a costat pe acesta apartamentul în care, până ieri, a stat împreună cu familia. Cel care i-a dat banii cu împrumut, un culturist cu care nimeni nu și-a încercat mușchii, a venit și i-a scos lucrurile din casă, deși fostul proprietar spune că mai are un proces pe rol și e convins că va avea câștig de cauză, mai ales că ar fi returnat și împrumutul, dar fără documente.

În locuința lui Lupescu a fost ieri mare agitație, acesta neezitând să se ia la ceartă cu Florin Prică, creditorul său, dar și cu executorul judecătoresc Florian Bârsășteanu.

Jandarmii și polițiștii au venit în număr destul de mare la apartamentul cu pricina, pentru a se asigura că lucrurile nu degenerează, mai ales că situația a fost destul de tensionată ore în șir, cât a durat evacuarea. Noul proprietar a amenințat că sparge ușa de la intrare dacă nu i se deschide, el spunând că este cel care plătește impozitele locuinței, dar și că a avut suficientă răbdare până acum cu datornicul său. ”Oamenii au luat împrumutul cu acte, mă dau în judecată de șase ani, iar eu am câștigat. Dacă ați fi fost în locul meu ce ați fi făcut? În loc de bani am primit acum o strângere de mână călduroasă, dar nu e suficientă pentru acea sumă, oricât de prietenoasă ar fi fost strângerea”, a spus, ironic, noul proprietar.

La rândul său, fostul proprietar s-a declarat nedreptățit, Lupescu spunând că are acte cu care speră să câștige un proces pe care îl are pe rol cu creditorul său. În plus, apartamentul său este pus gaj pentru un împrumut luat de la fosta Credit Bank, falimentară, banca fiind prima care ar fi trebuit să execute locuința. Fostul afacerist spune că a returnat creditul către Prică, însă fără să încheie acte cu acesta și așa a ajuns să își piardă locuința. De partea celui care a devenit de ieri proprietar a fost însă și executorul judecătoresc, Bârsășteanu precizând că dacă nu ar fi avut o hotărâre judecătorească la bază nu s-ar fi implicat în executarea silită. Astfel Lupescu pierde și locuința în care a stat o viață, asta în condițiile în care afacerile i-au mers tot mai prost în ultimii ani, prin 2000 el fiind însă unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din județ.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: