Fotbalist din Liga 1, suspect de coronavirus

Este stare de alertă şi în Liga 1 după ce a  apărut primul fotbalist suspectat că este infectat cu noul coronavirus. Rezultatele la testele lui Ricardinho de la FC Voluntari au semne de întrebare. Acesta a fost depistat pozitiv cu COVID-19 la testul rapid.

Portughezul Ricardinho, fundașul dreapta al celor de la FC Voluntari, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 la primul test efectuat, cel rapid. Informația a fost oferită de Silviu Tudor Samuilă, în direct la emisiunea „Sport Report” de la TV Telekom Sport.
Fotbalistul Voluntariului a revenit joi în România din Portugalia și a stat izolat de coechipieri până acum. Rezultatul primului test nu are însă o acuratețe de 100% a spus impresarul acestuia. „E adevărat, la acest prim test a ieşit pozitiv. Dar probabilitatea este de 40% la acest prim test. Se aşteaptă al doilea test, pentru a se confirma cu o probabilitate mai mare. Ei au făcut testele separat, nu au interacţionat unii cu alţii. E izolat oricum, nu s-a întâlnit cu nimeni, pentru că abia a venit din Portugalia”, a declarat impresarul Bogdan Apostu pentru sursa citată.

Oficialul clubului au precizat că Ricardinho nu a intrat în niciun contact cu jucătorii formației FC Voluntari. „FC Voluntari ține să precizeze faptul că toți jucătorii noștri au fost testați, însă rezultatele acestei testări nu ne-au fost încă comunicate. Totodată dorim să vă precizăm că, odată cu sosirea rezultatelor testelor acestea vor fi făcute publice pe canalele noastre de comunicare!”, se spune într-un comunicat oficial al clubului FC Voluntari.

Echipa trebuia să reia pregătirea vineri dar începerea antrenamentelor s-a amânat. FC Voluntari nu a intrat încă în cantonament pentru că trebuie să respecte acele protocoale impuse.

Vizualizări: 1,147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: