CSM Târgu Jiu va da o jucătoare în Liga Florilor

Una dintre jucătoarele cele mai bune ale echipei de handbal a CSM Târgu Jiu ar putea juca sezonul viitor în Liga Florilor. Marina Dumanska se va despărţi probabil de CSM Târgu Jiu după un sezon bun cu formaţia gorjeană şi ar putea face pasul către eşalonul superior.

Jucătoarea de la CSM Târgu Jiu, Marina Dumanska, s-ar putea despărţi de CSM Târgu Jiu. Portăriţa care a apărat foarte bine la CSM are o ofertă să plece la U Cluj pentru a juca în Liga Florilor. În 2019, Marina Dumanska a semnat pentru un sezon cu gruparea gorjeană iar contractul jucătoarei a ajuns la final acum, ea negociind cu U Cluj.

Handbalul românesc este încă în pauză şi majoritatea echipelor caută să profite de acest timp liber pentru a face mutări pe piața transferurilor. Este și cazul celor de la U Cluj care au dorit să o aibă în lot pe portărița de la CSM Târgu Jiu. Evoluțiile Marinei Dumanska în sezonul 2019-2020, în tricoul echipei din Târgu Jiu, nu au trecut neobservate, iar oficialii de la echipa din Cluj, au trecut la tratative cu jucătoarea din Ucraina. Aflată la final de contract, aceasta a primit acceptul clubului gorjean de a negocia cu gruparea din Ardeal.

Născută în Ucraina, sportiva vrea să-i calce pe urme surorii Iulia Dumanska, cea care a debutat între buturile primei reprezentative a României. Încă de la sosirea sa la Târgu Jiu, Marina Dumanska a spus că visul său este să debuteze în naţionala mare după ce va lua cetăţenia română. Fiind născute la graniţa cu România cele două surori vorbesc limba română, mai ales că au terminat şcoala în ţară.

Vizualizări: 307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: