Foto: Asfalt turnat pe ploaie torențială! Primarul asistă de sub umbrelă

Mai mulți localnici din comuna gorjeană Lelești s-au revoltat, marți, când au văzut că se turna asfalt pe drumul principal din localitate chiar dacă ploua cu găleata. Câțiva muncitori, înarmați cu pelerine, își vedeau de treabă în ciuda ploii torențiale.

Martori la întreaga scenă erau chiar edilii comunei. Primarul și viceprimarul asistau la asfaltare și se protejau de ploaie cu umbrela. Un tânăr revoltat pe situație l-a luat la rost pe primar: „Acum, pe ploaie, domnule primar, asfaltați? Cât credeți că va rezista asfaltul ăsta turnat în așa condiții? O jumătate de an? Nu facem și noi o lucrare să reziste?”, l-a întrebat acesta pe primar.

Fără să fie deranjat, primarul din Lelești i-a răspuns: „Ne-a prins ploaia. Ce să facem? Asta este!” și a continuat să supravegheze atent ca muncitorii să nu cumva să abandoneze lucrarea chiar dacă vremea nu era deloc favorabilă asfaltării.

Potrivit unor informații, reprezentanții firmei constructoare i-ar fi sugerat primarului să nu continue turnarea asfaltului pe drumul care leagă localitatea Lelești de Dobrița din cauza ploii, însă edilul le-a transmis să grăbească lucrările în ciuda furtunii.

Galerie foto




Vizualizări: 6,010

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: