Foto tip legitimație instant, într-un singur minut

Ce mică-i vacanța mare! Școala își redeschide larg porțile și pregătirile sunt deja în toi. Știați că acum puteți obține foto tip legitimație instant, într-un singur minut?

Nu este necesar să mai așteptați la coadă, să reveniți după câteva ore pentru a ridica fotografiile sau să plătiți taxe de urgență pentru a le primi pe loc. Acum puteți să obțineți foto ID, foto pașaport, foto tip legitimație pe loc - simplu, practic si rapid. Procesul este intuitiv, iar instrucţiunuile afişate pe ecran la fiecare pas sunt uşor de urmărit.

Nu trebuie decât ca, înainte sau după ce terminați cumpărăturile la mall, să vă opriți 1 minut la cabina foto de lângă scările rulante ce duc la Food Court din cadrul SHOPPING CITY Târgu Jiu.

Aparatul va fi operat chiar de dumneavostră fară a mai fi necesară prezența unui fotograf. Meniul cu touch screen al aparatului, prietenos si distractiv, vă va ghida pas cu pas. Dumneavoastră selectați opțiunea FOTO ID din meniul start și urmați instrucțiunile.

Formatul fotografiilor ID

Opținuea foto ID generează 8 fotografii în loc de 6.

Acestea au dimesiunea standard pentru documentele oficiale: dimensiune foto diplomă, foto pașaport, ID photo – 35 mm x 45 mm / 3,5 cm x 4,5 cm. Toate fotografiile sunt listate pe o coală de 10 x 15 cm.

Cabina BW Photo Booth de la lângă scările rulante ce duc la Food Court din cadrul SHOPPING CITY Târgu Jiu, include totodată, și opțiunea să alegeţi poza cea mai reuşită. Înainte de imprimare aveți posibilitatea să selectaţi varianta pe care o preferați. În cazul în care nici o imagine nu este potrivită, puteți reface integral sesiunea până când obțineți rezultatul dorit.

Alte tipuri de fotografii instant BW Photo Booth

Dacă timpul vă permite și aveți chef și de o doză de divertisemnt spre încântarea celor mici, puteți explora și varianta FOTO FUN.

La fel de simplă, eficientă și rapidă, dar mai ales distractivă varianta FOTO FUN include o colecție diversificată de opţiuni BW Photo Booth: fotografii alb-negru, fotografii color, diferite colaje şi GIF-uri.

Încercați cadrul foto suvenir unde poza dumeavoastră este încadrată de o ramă cu “Poarta Sărutului”.

Într-o sesiune foto fun se listează instant 4 fotografii format fâşie (5 x 15 cm) în două exemplare, sau în format colaj (10 x 15 cm) într-un singur exemplar.

Alte avantaje BW Photo Booth

Folosind un cod unic, dotografiile de tip fun se pot descărca în format electronic de pe cloud (myphotocode.com), siguranţa şi accesul rapid la poze fiind asigurat! Mai mult? Descărcați fotografiile în format GIF! Nu uitați nici de butonul share pe reţelele sociale!          

În final, vă invităm să vizionați un scurt tutorial cu modul de operare Foto ID al cabinei foto BW Photo Booth.

https://www.youtube.com/watch?v=Y0ze0sJXydc&t=1s.

Mai multe despre cabinele BW Photo Booth și fotografiile la minut: www.cabinefoto.ro

Vă așteptăm la o sesiune de distracție cu fotografii în SHOPPING CITY Târgu Jiu!

Galerie foto







Vizualizări: 2,638

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: