Fratele primarului Bucurescu, atacat cu securea. „L-a lovit până a picat din picioare”

Dan Bucurescu, fratele primarului Sorin Bucurescu, a fost victima unor violenţe de neimaginat în noaptea de miercuri spre joi, când un vecin a sărit la acesta şi l-a lovit fără milă cu securea. Între cei doi au mai existat „mici” neînţelegeri, dar nici primarul şi nici fratele lui nu s-au gândit că se ajunge la situaţii de acest gen.

Fratele edilului din Slivileşti a căzut din picioare în urma numeroaselor lovituri pe care le-a primit atât în cap, cât şi pe restul corpului. Imediat după agresiune, el a fost transportat la spital la Craiova, dar joi a fost adus la Târgu Jiu pentru a fi examinat de un medic legist. Dan Bucurescu nu îşi explică de ce vecinul a fost atât de violent cu el, în timp ce primarul Sorin Bucurescu vorbeşte despre antecedente ale vecinului care, până acum, au rămas nesancţionate.

„Aseară (n.r miercuri seară), în jurul orelor 23.00, trecând pe stradă între cele două locuinţe pe care le avem acolo, un vecin de-al nostru, nu ştiu exact din ce motive, l-a lovit cu un topor până a picat jos. Un vecin a sunat la 112, a venit Poliţia, Salvarea, şi au constatat că este destul de grav. A fost trimis la Craiova pentru îngrijiri medicale, iar acum am venit cu el la Medicina Legală pentru a se observa toate leziunile pe care le are. Mari neînţelegeri nu au avut până acum. Au fost mici discuţii, dar uite că acum s-a ajuns la topor. E plin de lovituri pe corp. L-a lovit şi în cap. Acest vecin l-a mai ameninţat de câteva ori că îl va lovi cu toporul, dar nu am crezut niciodată. Nu credeam că se ajunge aici. Cu câţiva ani a mai lovit doi consăteni de-ai noştri, pe Ion Iorga şi pe Nicolae Panfiloiu, tot cu securea. Nu a fost pedepsit atunci pentru că nu s-au depus reclamaţii. Acum este o anchetă şi sunt convins că organele de urmărire penală îşi vor face treaba”, a declarat primarul Bucurescu.

Joi după-amiază, victima a fost audiată de un procuror după ce a fost deschis un dosar penal. Iniţial, cercetările vizau loviturile primite de bărbatul agresat, dar, datorită gravităţii acestora, încadrarea faptelor a fost schimbată în tentativă de omor. Nici nu avea cum altfel atâta timp cât Dan Bucurescu a fost „ras” cu securea în cap, loviturile primite fiind la loc vizibil. Vecinul agresor a fost, cel mai probabil, luat ca din oală de poliţiştii care investighează cazul. Omul nu avea nici papuci în picioare şi nici vreo haină pe el, exceptând nişte pantaloni scurţi. Acesta neagă orice agresiune pe care ar fi comis-o asupra fratelui primarului, în ciuda acuzaţiilor grave care îi sunt aduse.

Vizualizări: 3,330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: