Fraţii Tate, eliberaţi din arestul preventiv după decizia Curții de Apel

Fraţii Tristan şi Andrew Tate vor fi eliberaţi arestul preventiv, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Curtea de Apel Bucureşti.  Frații Andrew și Tristan Tate au petrecut 90 de zile în arest sub acuzația de proxenetism și trafic de persoane.

CAB a decis ca ei să rămână în arest la domiciliu. „Respinge propunerea de prelungire a duratei măsurii arestării preventive formulată de DIICOT privind pe inculpatii Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana. (...) Înlocuiește măsura arestului preventiv dispusă fata de inculpații Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana prin încheierea din data de 30.12.2022 a judecătorului de drepturi si libertăți din cadrul Tribunalului Bucuresti, Secția | Penală in dosarul nr. 37100/3/2022, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o perioada de 30 de zile, de la data de 31.03.2023, pâna la data de 29.04.2023, inclusiv”, potrivit minutei Curții de Apel București.

Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat pe 29 decembrie la București, împreună cu Tristan și două românce, fiind suspectat de trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracțional organizat pentru exploatarea victimelor.

Procurorii au declarat că frații Tate își recrutau victimele seducându-le și spunându-le în mod fals că doresc o relație sau o căsătorie. Victimele erau apoi duse la proprietăți de la periferia Bucureștiului și obligate să producă conținut pornografic pentru site-urile de socializare, ceea ce a generat câștiguri financiare mari, au declarat procurorii.

Vizualizări: 1,146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: