Unul în puşcărie, celălalt în spital. Parchetul a decis arestarea agresorului

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus arestarea preventivă a bărbatului care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a agresat un alt bărbat. Vitctima se află internată la un spital din Craiova.

 

“Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că în în ziua de 24.03.2023, în jurul orelor 17:00, inculpatul C.V. i-a aplicat persoanei vătămate S.N., lovituri cu pumnii şi picioarele în zona capului şi a corpului, lovituri în urma cărora victima a căzut pe solul constituit din beton, după care agresorul s-a urcat peste victimă şi a izbit-o cu capul de planul dur în repetate rânduri, producându-i leziuni traumatice craniene grave care i-au pus în pericol viaţa, faptă ce întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă la omor, prevăzută şi pedepsită de art. 32 raportat la 188 alin. 1 Cod penal. Astfel, s-a reţinut că la data de 24.03.2023 persoana vătămată S.M. a desfăşurat activităţi gospodăreşti la locuinţa unei alte persoane din comuna Bengeşti-Ciocadia, judeţul Gorj, împreună cu mai multe persoane. După desfăşurarea unor activităţi şi servirea mesei de prânz, în timpul căreia s-au consumat băuturi alcoolice, persoanele prezente au reluat lucrul în gospodăria respectivă, iar la un moment dat a izbucnit un conflict între victima S.N. şi agresorul C.V., cel din urmă începând să-l lovească pe S.N. cu pumnii şi picioarele în zona capului şi a corpului, lovituri în urma cărora victima a căzut la sol, pe beton, după care agresorul s-a urcat peste victimă şi a izbit-o cu capul de planul dur în repetate rânduri”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Victima este internată în Secţia A.T.I. a Spitalului nr. 1 Craiova, fiind operată la data de 25.03.2023. Propunerea parchetului a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Gorj, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile. 

Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni.

Vizualizări: 2,483

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: