Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

FRF ajută cluburile şi jucătorii amatori

Federaţia Română de Fotbal a făcut o nouă modificare în Regulamentul pentru Statutul și Transferul Jucătorului de Fotbal. Comitetul Executiv al FRF a decis să modifice statutul pentru jucătorii amatori pentru ca jucătorii să se  poată transfera mai uşor, iar cluburile să poată beneficia  de indemnizaţii de formare.

Comitetul Executiv al FRF a decis o modificare importantă în Regulamentul pentru Statutul și Transferul Jucătorului de Fotbal. Astfel, un jucător amator care a participat efectiv la mai puțin de 25% din jocurile oficiale disputate de echipa la care e legitimat într-un an competițional are dreptul să solicite legitimarea la un alt club fără acordului clubului la care este legitimat.

Cu toate acestea, în cazul în care dobândește statutul de profesionist în trei ani de zile sunt aplicate în mod corespunzător dispozițiile regulamentare privind compensația de formare, după cum a  informat FRF. Așadar, s-a renunțat la termenul de trei ani de zile care era valabil până acum.

Decizia are scopul de a ajuta clubul care a investit în jucătorul respectiv să își primească grila de formare, indiferent de momentul în care jucătorul devine profesionist.

Vizualizări: 324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: