Mai rău ca la Pandurii. Nu s-au prezentat la meciul de acasă!

Sportul Snagov va fi a doua echipă care spune adio Ligii 2 după ce a  bifat în această etapă prima neprezentare. Sportul Snagov nu s-a prezentat la meciul de pe teren propriu cu SCM Gloria Buzău. Echipa ilfoveană va pierde la ”masa verde” acest meci, iar la a doua abatere va fi exclusă din campionat

Meciul Sportul Snagov - SCM Gloria Buzău, programat în etapa a 22-a din Liga 2, nu s-a disputat după ce echipa gazdă nu s-a prezentat la jocul pe care trebuia să îl organizeze pe teren propriu, la stadionul Voinţa din Ghermăneşti. Brigada de arbitri şi formaţia buzoiană au pătruns pe gazon după 15 minute de aşteptare şi apoi s-a pus punct partidei, oaspeţii urmând a câştiga la ”masa verde”, cu 3-0, iar gazdele să fie amendate şi, în cazul unei a doua neprezentări, să fie excluse din competiţie.

Clubul ilfovean şi-a întrerupt activitatea pe 31 ianuarie, iar în acest moment nu mai are suficienţi jucători pentru a putea disputa un meci, a informat liga2.ro. Cu toate aceste, patronul Ovidiu Onosă a refuzat să trimită hârtie către FRF că îşi retrage echipa din competiţie, iar federaţia a fost obligată să o programeze în campionat şi să delege observatori şi arbitri la joc.

În aceste condiţii, adversara, SCM Gloria Buzău, a fost nevoită să facă deplasarea la meci, cu toate că ştia că Snagovul nu se va prezenta, însă trebuia să respecte regulamentul.

Conform regulamentului, Sportul Snagov va pierde acest meci la ”masa verde” pentru neprezentare şi, dacă tot nu se va retrage, va fi programată şi în următoarea etapă, atunci când va avea deplasare la Bucureşti, pentru meciul cu Metaloglobus, weekendul următor.

Vizualizări: 1,440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: