Dorinel Munteanu, impresionat de stadionul gorjenilor: S-a făcut un stadion fantastic pentru Pandurii

Antrenorul oaspeţilor din această etapă ai echipei Pandurii, Dorinel Munteanu, a avut cuvinte de laudă la adresa stadionului din Târgu Jiu, dar şi la adresa tinerei echipe Pandurii. Celor de la Pandurii, fostul mare  fotbalist le-a urat să se ridice cât mai repede la nivelul stadionului.

Pandurii Târgu Jiu impresiona în urmă cu 7-8 ani lumea  fotbalului prin echipa  pe care o formase clubul gorjean, echipă care devenea vicecampioană naţională. Pe atunci gorjenii nu aveau însă un stadion corespunzător şi oaspeţii se plângeau de condiţiile precare  în care se disputau meciurile.

Performanţele echipei Pandurii şi jocurile din cupele  europene au dus la construirea noului stadion Municipal pentru echipa loală, dar, între timp, a fost neglijată tocmai echipa, care a ajuns în subsolul eşalonului secund.

Acum, oaspeţii care vin la Târgu Jiu laudă stadionul pe  care evoluează Pandurii şi deplâng starea în care a fost adusă echipa. „Doresc echipei Pandurii să se ridice la nivelul stadionului”, a spus după meciul de sâmbătă fostul internaţional Dorinel Munteanu, care a jucat mulţi ani contra celor de la Pandurii în Liga 1: „Nu mă aşteptam ca Pandurii să ajungă în situaţia de acum, pentru că la Târgu Jiu era tradiţie în fotbal. Văd că s-a făcut un lucru minunat la Târgu Jiu, s-a făcut un stadion fantastic pentru Pandurii. Sunt convins că, în cel mai scurt  timp,  echipa va reveni pe prima scenă a fotbalului românesc, unde a fost mult timp Pandurii Târgu Jiu. Personal am avut tot timpul momente frumoase aici, chiar dacă am fost apostrofat acum de suporteri, dar eu chiar iubesc Târgu Jiul fotbalistic. Doresc echipei Pandurii să îşi revină cât mai repede, să se ridice la nivelul stadionului şi să aveţi din nou echipă în prima divizie”.

Pandurii Târgu Jiu a evoluat în Liga 1, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, din 2005 până în 2015, când echipa a fost mutată la Severin pentru a se ridica noul stadion. În 2017 Pandurii a retrogradat în Liga 2 şi a jucat o perioadă la Motru, iar din 2018 a revenit la Târgu Jiu, mai întâi pe terenul sintetic iar din 2019 pe Stadionul Municipal.

Vizualizări: 1,628

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: