CSM Târgu Jiu, trei finale consecutive la Cupa României 3x3

CSM Târgu Jiu a obţinut locul 2 la Turneul 3 de calificare a Cupei României 3×3  care s-a disputat în weekend la Bucureşti. Formaţia gorjeană a pierdut în finala turneului în faţa echipei Athletic Neptun Constanţa după ce echipa  de la malul mării s-a impus cu 21-12.

CSM Târgu Jiu îşi păstrează locul 1 în clasamentul general de calificare la Tuneul Final după cel de-al treilea turneu de calificare la turneul final al Cupei României 3x3. CSM Târgu Jiu a fost repartizată la acest turneu în Grupa A, alături de CSM Oradea şi CSM Sighet. Echipa de 3×3 a CSM Târgu Jiu a fost formată din Adrian Roşu, Alexandru Berca şi Andrei Gheorghe şi Remus Răceanu.

În deschiderea Turneului 3, CSM Târgu Jiu s-a impus fără probleme în faţa grupării CSM Sighet, scor 18-11. A urmat apoi meciul doi din grupă, în care CSM Oradea a trecut şi ea de CSM Sighet, scor 14-12. Astfel, meciul dintre CSM Târgu Jiu şi CSM Oradea a devenit derby-ul grupei în care gorjenii s-au impus la limită, scor 19-18. CSM Târgu Jiu a câştigat astfel Grupa A şi s-a calificat în sferturile de finală unde a jucat cu Sportul Studenţesc. La finalul unui meci foarte disputat, încheiat 21-16, CSM Târgu Jiu şi-a trecut în cont calificarea în semifinalele Turneului 3.

În penultimul act al competiţiei, CSM Târgu Jiu a eliminat o altă echipă din Bucureşti, Dinamo Ştiinţa, o echipă experimentată la nivel de 3×3, scor 21-14. Formaţia gorjeană a pierdut în finala turneului în faţa echipei Athletic Neptun Constanţa după ce formaţia de la malul mării s-a impus în ultimul act cu 21-12.

Echipa din Târgu Jiu a devenit astfel singura formaţie din actuala stagiune a Cupei României care dispută trei finale consecutive în turneele de calificare.

Vizualizări: 312

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: