Grădiniţa Pandurii, eşec nemeritat cu CSM Reşiţa

În ciuda multiplelor pierderi suferite în această iarnă şi fără nicio achiziţie făcută, gorjenii le-au ţinut piept elevilor lui Dorinel Munteanu mai bine de  o repriză. Pandurii a avut în faţă o formaţie puternică, ce s-a întărit în perioada de pregătire cu 13 jucători, dar a reuşit să o domine cu o formaţie de juniori.

Fotbaliştii lui Călin Cojocaru au dominat meciul cu Reşiţa şi au marcat înainte de pauză, când Adrian Tănăsoiu (43) a transformat un penalty obţinut tot de el în faţa experimentatului Laurenţiu Rus. Dar ocaziile ratate cu uşurinţă au făcut ca avantajul  minim să fie recuperat de elevii lui Dorinem Munteanu care  au întors rezultatul şi, pe final au speculat rănânerea în zece oameni a pandurilor, care a destabilizat definitiv defensiva lui Cojocaru şi a făcut să mai ia două goluri. „Am întâlnit  o echipă bună dar cred că în prima repriză am jucat de la egal la egal şi cred că am arătat că putem să jucăm cu orice echipă. Nu cred că diferenţa de pe tabela este reală. Adversarul nostru a fost în două cantonamente, iar noi ne-am pregătit aici pe cont propriu. Se ştiu toate problemele  pe care le avem şi nu mai vreau  să le dezvolt  pentru că nu-mi place să caut scuze. Băieţii merită toate felicitările. Cred că în prima repriză adversarii trebuia să aibă cel puţin un cartonaş roşu. Dar după ce că  suntem  mici, în  loc să ne lase să  jucăm  fotbal de la egal la egal mai intervin şi alte aspecte. Din punctul meu de vedere băieţii merită tot respectul şi felicitări”, a declarat după meci antrenorul Călin Cojocaru considerând nedrept rezultatul dar şi eliminarea lui Cotolan care a dus la diferenţa mare de scor: „Am căzut pe final şi am primit foarte uşor golurile respective şi nişte cartonaşe galbene care, la fel, Cotolan l-a  luat pe primul nemeritat iar la al doilea cred că nici nu a fost fault. La golul lor de 2-1 s-a acordat foarte uşor un fault şi apoi nu am mai reuşit să intrăm în joc. Noi am  avut posibilitatea să ne desprindem după pauză la 2-0 dar am ratat şi apoi am căzut”.

Deşi a fost învinsă la scor de CSM Reşiţa, 1-4, Pandurii a jucat mult peste aşteptările tuturor având în vedere  faptul că nu a făcut nici un transfer şi a jucat cu mulţi juniori pe teren.  

Vizualizări: 882

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: