FRF ştie decizia Comisiei de Recurs. În ce ligă joacă Pandurii

FRF și Pandurii știu ce decizie va lua Comisia de Recurs în cazul apelului clubului gorjean, apel care urmează să se judece luni dimineaţă. Tot luni va avea loc tragerea la sorţi a meciurilor din Liga 2. Vineri însă FRF a anunţat cele 100 de echipe din Liga 3, printre care nu se află şi Pandurii.

FRF nu a mai luat în calcul cazul în care Comisia de Recurs ar respinge apelul echipei Pandurii Târgu Jiu, care nu a primit certificarea pentru Liga 2 și în mod normal, ar fi jucat în Liga 3. A stabilit cele 100 de echipe din Liga 3 iar cu Pandurii, la Liga 3 ar fi 101 echipe.

Se pare încă că forul condus de Răzvan Burleanu știe ce decizie va putea lua comisia jurisdicțională, altfel nu-și permitea să anunțe deja cele 100 de echipe participante în Liga 3, a informat sâmbătă Liga2.ro.

Acest lucru îl știu și cei de la Pandurii, și au spus-o public, prin antrenorul Călin Cojocaru. ”Luni așteptăm decizia Comisiei de Recurs. Știu că s-au rezolvat problemele și sunt optimist că vom primi în cele din urmă certificarea pentru Liga 2”, a declarat, vineri, Călin Cojocaru, antrenorul echipei Pandurii.

Pandurii Târgu Jiu nu a primit până acum certificarea pentru Liga 2, însă a făcut apel, astfel că prezența sa în eșalonul secund era încă nesigură.

Noul campionat de Liga 2, ediția 2020-2021, se va desfășura într-un mod inedit, nemaiîntâlnit până acum. Din cauza pandemiei, Federația Română de Fotbal a decis ca noul sezon să aibă loc într-un format în care să se joace doar turul, apoi primele șase clasate să meargă într-un play-off cu tur și retur, iar restul echipelor să fie împărțite în funcție de locurile ocupate în două grupe de play-out.

Vizualizări: 1,737

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: