Fugar de la locul accidentului, prins de oamenii legii

În urma activităţilor de cercetare complexe şi a investigaţiilor desfăşurate cu profesionalism, pe parcursul cărora au fost verificate peste 900 de autoturisme, precum şi posesorii acestora, poliţiştii au descoperit autoturismul implicat în accidentul de circulaţie produs în seara zilei de 19 octombrie a.c., pe raza comunei Ţânţăreni, satul Floreşti, când o femeie de 65 de ani, a fost accidentată mortal. Deşi a părăsit locul accidentului fără a anunţa evenimentul, poliţiştii l-au identificat pe conducătorul auto, acesta fiind reţinut pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

În seara zilei 19 octombrie a.c., orele 20:25, poliţiştii Serviciului Rutier Gorj au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, de către un participant la trafic, despre faptul că a găsit o persoană decedată pe DJ 661, în localitatea Floreşti, posibil, victimă a unui accident de circulaţie.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă formată din poliţişti ai Serviciului Rutier şi Poliţiei oraşului Tg. Cărbuneşti, precum şi specialişti criminalişti din cadrul Serviciului Criminalistic.

Victima, identificată ca fiind S.B., de 65 ani, din comuna Ţânţăreni, sat Floreşti, judeţul Gorj, era căzută pe partea carosabilă şi prezenta mai multe traumatisme. De asemenea, martorii au relatat că şoferul care a accidentat-o, şi-a continuat deplasarea la volanul unui autoturism de culoare roşie.

În urma activităţilor de investigare tehnico-ştiinţifice efectuate la faţa locului, şi a relatărilor martorilor, poliţiştii au stabilit marca autovehiculului implicat în accident şi au format un cerc de suspecţi în care au fost incluşi posesorii unui astfel de tip de autovehicul. Poliţiştii au verificat peste 900 de autoturisme din judeţele Gorj, Dolj şi Mehedinţi, care prezentau caracteristicile celui implicat în accidentul de circulaţie.

În data de 24 octombrie a.c., urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiilor desfăşurate de către poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică din cadrul I.P.J. Gorj, suspectul a fost identificat în persoana lui B.P., de 25 ani, din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj. Acesta a fost depistat pe raza localităţii de domiciliu şi a fost condus la sediul Serviciului Rutier Gorj.

Având în vedere probatoriul administrat, poliţiştii Serviciului Rutier au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore a lui B.P., pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 25 octombrie, să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Cărbuneşti.

Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident de circulaţie şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: