Fugaru îl acuză pe Ruşeţ că vinde partidul

Congresul PDL pare să fi fost începutul războiului în organizaţia de la Gorj. În timp ce Ruşeţ caută trădătorii, alţi lideri îl acuză pe el de trădare. Liderul PDL Târgu-Cărbuneşti, Ion Fugaru, a declarat ieri la Radio Infinit că preşedintele Ion Ruşeţ nu este pregătit politic şi ar trebui să mai aştepte. Acesta a spus că există un grup în PDL Gorj care vrea să vândă partidul USL-ului. Discuţiile au început după ce Ruşeţ i-a făcut trădători pe delegaţii care au votat cu premierul Boc.

Fugaru nu a fost delegat la Congres, iar acest lucru nu i-a picat prea bine liderului de la Cărbuneşti, în condiţiile în care, aşa cum spune acum, a fost cu sufletul pentru acest partid şi când conducea PRM Gorj. „Aceste lucruri trebuiau discutate în BPJ. Eu îl văd vinovat pe domnul preşedinte, pentru că politica nu se face aşa”, spune Ion Fugaru.

Democrat-liberalul semnalează lucruri foarte grave care s-ar petrece în PDL Gorj, şi anume, susţine că există  un  grup de portocalii care vrea să vândă PDL-ul social-democraţilor, la alegerile de anul viitor.

Fugaru spune că Ruşeţ a greşit când a votat toate cele trei moţiuni. „Preşedintele Ion Ruşeţ a făcut o greşeală enormă. Trebuia ca PDL Gorj să aleagă o singură moţiune, nu să mergem ca la piaţă, cu toate trei”, zice liderul PDL Târgu-Cărbuneşti. Ba mai mult, Fugaru îi cere lui Ruşeţ să spună dacă vrea să câştige alegerile în 2012 sau nu. „Ion Ruşeţ să ne spună în faţă: vrea ca PDL Gorj să câştige alegerile în 2012, sau nu? Dacă nu, va rămâne cu oamenii din jurul său care-şi văd doar interesele”, spune democrat-liberalul. Ion Fugaru e nemulţumit că declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu, pe care-l are la suflet, nu au fost luate în calcul de liderul de la Gorj.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: