Fugaru: Pedeliştii, peneliştii şi pesediştii îşi fac interesele

Ion Fugaru a declarat la Radio Infinit că va demisiona din PDL Gorj şi probabil se va retrage din politică. Fugaru nu vrea însă să plece oricum, ci în glorie, într-o emisiune la televizor. Peste câteva ore însă, la televizor, Fugaru a spus că presa a înţeles greşit şi că se retrage din politică în sensul că nu va mai face declaraţii.

Aţi făcut greva foamei pentru câteva ore. Dvs şi domnul Belgher..

Nimeni nu a intervenit să-l ajute pe Belgher. Toată lumea îl făcea nebun. Oare e nebun când se stabileşte un  prejudiciu de 23 de miliarde, numai într-o singură cauză? Vreau să mă retrag din politică în glorie, pentru că eu mi-am propus că dacă vreau să fac ceva să fac pentru acest oraş, nu mi-am pus în gând să candidez pentru Consiliul Judeţean sau să cer vreo funcţie vreunui partid.

Ce vă determină să vă retrageţi?

Vreau să mă retrag în glorie prin faptele care le-am adus la cunoştinţă opiniei publice şi toate aceste demersuri trebuia să le facă aceşti parlamentari care ia o spinare de bani şi nu fac altceva decât să vină în faţă şi să-i mintă, cum ne-au minţit de 20 de ani. Vreau să mă retrag din politică, nu vi se pare normal? Că au ajuns toate hahalerele în fruntea organizaţiilor politice şi nu-şi văd decât interesul lor la nivel înalt.

Vă daţi demisia din PDL? Aţi anunţat conducerea partidului?

Nu mai doresc să fac politică pentru unii oameni care nu merită. Am să le spun mai multe după Biroul Permanent Judeţean conduceri PDL Gorj. Eu am tras semnale, să se întoarcă cu faţa spre oameni, nu oamenii să ajungă cum au ajuns. Am demonstrat că toată lumea este pusă pe căpătuială. Sunt îmbârligaţi toţi acolo, la nivel înalt, la vârf. Pesediştii cu peneliştii şi pedeliştii. Îşi fac interesele şi lumea moare de foame.

Vă duceţi la alt partid?

Nu mă duc nicăriei, nici la Partidul Poporului. N-are rost să mai continui, n-am pentru cine. Am să spun atunci cine ar putea să mai fie credibili şi să facă o nouă construcţie politică. Toţi sunt nişte mincinoşi, vorba lu’ Becali, nişte hahalere, nu ştiu decât să mintă pe oameni, n-a făcut nimeni nimic pentru ei. Mi-e lehamite de toţi, singurul pe care l-aş urma este deputatul Cosmin Popescu.   

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: