Funcție nouă pentru Florin Cârciumaru

Pro România Gorj are un nou secretar general. Este vorba despre fostul senator social-democrat, Florin Cârciumaru.  După eșecul de la alegerile parlamentare, formațiunea politică a lui Victor Ponta a intrat în reorganizare, iar asta s-a întâmplat și la Gorj.

Cârciumarul s-a alăturat echipei Pro România de la Gorj la finalul lunii noiembrie, supărat fiind că nu a mai fost pus pe listă la parlamentare de către Partidul Social Democrat.

Fostul senator de Gorj spune că vrea ca partidul din care face parte acum să crească mult până la alegerile din anul 2024. ”M-am bucurat foarte mult atunci când conducerea Pro România de la centru și din Gorj au venit către mine să mă alătur partidului. Ideea este aceea de a duce mai departe construcția administrativ-politică a organizației de la Gorj, care a demarat foarte bine. Am experiență în domeniul politic și cred că vom reuși și vom avea un salt valoric”, a spus Florin Cârciumaru.

Pro România nu a reușit să facă pragul la alegerile parlamentare, însă anul 2024 va fi unul cu rezultate bune, speră fostul primar al municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 4,173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: