Funcţiile de conducere de la Spitalul Judeţean, scoase la concurs

Conducerea Spitalului Judeţean Târgu Jiu va scoate la concurs posturile de directori şi cele de şefi de secţii. În momentul de faţă a fost demarată procedura de organizare a concursurilor pentru ocuparea posturilor de director medical şi director îngrijiri. De asemenea, se află în desfăşurare concursurile pentru ocuparea a două posturi de medici în specialitatea ATI şi un post de medic în specialitatea neurologie pediatrică.

Posturile de directori şi cele de şefi de secţii de la Spitalul Judeţean vor fi scoase la concurs. Noul manager spune că deja a fost demarată procedura de organizare a concursurilor pentru ocuparea funcţiilor de director medical şi director îngrijiri. „Atât posturile de conducere, cât şi posturile de şefi de secţii vor fi scoase la concurs. În prima fază, se vor organiza concursuri pentru funcţiile de director medical şi director îngrijiri, după care se vor susţine concursuri şi pentru partea economică. De asemenea, vor fi ocupate prin concurs şi posturile de şefi de secţie”, a declarat Nicoleta Manu, noul manager al Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

Conducerea unităţii spitaliceşti spune că niciunul dintre actualii şefi de secţii nu a susţinut concurs pentru ocuparea acestei funcţii, în conformitate cu legislaţia în vigoare, şi că nu deţin contract de management. În momentul de faţă, la nivelul Spitalului Judeţean sunt în derulare concursuri pentru ocuparea a două posturi de medic în specialitatea ATI şi un post de medic în specialitatea neurologie pediatrică. Totodată, Spitalul Judeţean Târgu Jiu va pune la dispoziţia medicilor rezidenţi un număr de 9 posturi. „S-a propus Ministerului Sănătăţii, pentru organizarea concursului de intrare în rezidenţiat, din luna noiembrie, un număr de 9 posturi de medici în următoarele specialităţi: 2 posturi ATI, un post medicină internă, un post medicina muncii, un post neonatologie, un post neurologie, un post neurologie pediatrică, un post oncologie medicală şi un post radiologie şi imagistică medicală”, a precizat Nicoleta Manu.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: