Furau cablul ce traversa Jiul

În data de 31.03.2012, orele 15:05, poliţiştii Poliţiei municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi direct de C.N., de 50 ani, participant la traficul rutier, despre faptul că în apropiere de str. Barajelor din municipiul Târgu-Jiu, a observat două persoane care tăiau un cablu ce traversează râul Jiu.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu.

Aici, au fost prinşi în flagrant B.C., de 36 ani, din comuna Turcineşti, E.C.E., de 28 ani şi C.I., de 36 ani, ambii din municipiul Târgu-Jiu, care, cu ajutorul unui bomfaier şi patent, au tăiat de pe malul drept al râului Jiu, 3 bucăţi de cablu din aluminiu, cu diametrul de 10 cm şi lungimea totală de 60 m. La apariţia poliţiştilor, suspecţii au abandonat cablul şi au încercat să părăsească locul faptei, fugind către drumul de acces spre poligonul Turcineşti, însă au fost prinşi şi conduşi la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Din verificări a rezultat că acest cablu aparţine unei societăţi comerciale din municipiul Târgu-Jiu, prejudiciul creat fiind în curs de estimare.

Cablul a fost restituit unităţii prejudiciate, iar pe numele suspecţilor a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: