Furau şine de cale ferată şi o depozitau într-o şcoală din Motru

Poliţiştii din Motru au reţinut ieri trei persoane care furau elemente metalice şi le depozitează la şcoală.  Cconducerea unei instituţii de învăţământ a sesizat poliţia despre faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe elemente metalice (şină de cale ferată tip mină, ţeavă, bare metalice, etc.), în cantitate de 410 kg, bunurile fiind depozitate în atelierul din curtea unităţii.

 În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt doi bărbaţi şi o femeie, C.S., de 29 ani, B.F., de 44 ani şi D.L.S., de 26 ani, toţi din municipiul Motru, judeţul Gorj.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că suspecţii, după ce au sustras bunurile menţionate, le-au transportat cu autoutilitara condusă de S.G.M, de 26 ani, din municipiul Motru, la un centru de colectare a fierului vechi din comuna Cătunele, iar aici le-au valorificat pentru suma de 369 lei.

Poliţiştii au recuperat bunurile şi le-au restituit unităţii prejudiciate, iar  pe numele suspectului au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: